iptv nederland

Ben jij opzoek naar iptv Nederland ?  Dan bent u bij Easy2use op het juiste adres. Wij bieden alle Nederlandse zenders aan. U kunt deze zenders geheel gratis uitproberen alvorens aanschaf.
Wij bieden volledige NL zenderpakket aan voor een vaste bedrag per jaar (99 euro). Mocht u tevreden zijn over uw test account dan kunt u vrijblijvend aanschaf doen.

welk zenders hebben jullie met iptv nederland?

Met iptv nederland van het Easy2use software heeft u maar liefst toegang tot meer dan 3000 zenders. Dat betekend dat wij niet alleen het Nederlandse tv pakket hebben, maar zelfs vrijwel alle wereldwijde zenders.
Stel dat u op al die zenders een abonnement op zou moeten hebben? Probeer je voor te stellen hoeveel geld u hiermee bespaart!

kan ik ook voetbal kijken en film 1 pakket zien?

jazeker, echt alle Nederlandse zenders heeft u toegang tot. Dus ook Foxsport en ziggo sport etc. En uiteraard ook Film 1 pakket.

Hoe zit het met de Erotieke zenders ?

erotiek

Standaard hebben wij binnen het Iptv Nederland  pakket deze zenders uitgeschakeld, dat neemt niet weg dat u deze zenders niet kunt kijken. Mocht u deze zenders willen zien in het pakket dan kunnen wij deze voor u activeren. (in het test pakket kunt u deze gratis uit testen) Mocht u tot aankoop willen gaan, dan betaald u maar slechts 30 euro per jaar voor een volledige erotische zender pakket.

Is het systeem moeilijk te installeren en hoe lang kan ik het uitproberen?

Nee het is zeker niet moeilijk te installeren, het is zelfs kinderlijk eenvoudig, u hoeft enkel een app te installeren op uw tv, en het mac adres door te geven wat wordt weergegeven op uw tv. Nadat u het mac adres aan ons heeft doorgegeven, activeren wij het systeem voor u! Na activatie krijgt u een e-mail van ons zodat u weet wanneer het systeem voor u geactiveerd is. Meestal is het account op dezelfde dag geactiveerd en kunt u direct onze zender pakket gratis uitproberen.

Waarschijnlijk ben je al benieuwd hoelang je dit mag uitproberen ? Normaal bieden wij het pakket aan voor 24 uur. Maar wij vinden dat 24 uur te kort is om het Iptv Nederland pakket uit te proberen en willen u daarom 7 dagen kosteloos ons systeem uit proberen. Na afloop kunt u zelf beslissen of u verder wenst te verlengen.

[cta id=”2849″ vid=”0″]

Een reactie plaatsen