iptv4all

iptv4all is een webshop die iptv verkoopt.

iptv4all
Door de enorm veel klachten bij iptv4all en het niet naleven van de algemene voorwaarden, en klanten niet terug betalen  of helemaal niet leveren. Hebben de keurmerk webwinkelkeur hun account gestopt.

Naast het feit dat iptv4all klanten hebben gedupeerd hebben zij ook het keurmerk misbruikt om zo consumenten te misleiden. Hierdoor heeft het keurmerk op hun eigen website een melding over gedaan om zo consumenten te waarschuwen over hun praktijken. Informatie kunt u hier vinden.

Iptv4all misbruikt keurmerk en misleid klanten.

Wij vinden dit zeer schokkend dat iptv4all op deze manier het iptv markt verpest en beschadigd. Mocht u toch een account bij deze partij hebben gekocht. Dan kunt u via Sisow een klacht indienen. Sisow is hun betalingsprovider en zij verwerken de orders van iptv4all. Op deze manier kunt u proberen om uw geld terug te eisen. Voor meer klachten omtrent dit bedrijf kunt u hier vinden

Iptv4all klachten.

Heb jij een klacht over iptv4all en kom je er niet uit, dan kunt u overwegen om een klacht in te dienen via klachtenkompass. Uiteraard willen wij u als iptv liefhebber helpen.
wij kunnen u namelijk 7 dagen gratis laten uitproberen alvorens dat u overweegt om tot aankoop te gaan. Op deze manier weet u zeker dat u een werken systeem heb.

Gratis uitproberen.

Mocht je gratis iptv willen uitproberen dan is dit bij ons heel makkelijk, wij kunnen het systeem namenlijk op afstand voor u inregelen. Het enige wat u hoeft te doen is een appje te installeren op uw tv, en het aangegeven mac adres door te geven. Alle overige regelen wij op afstand voor u zodat u geen zorgen heeft. Hierdoor weet u zeker dat u een werkend systeem heeft.

[cta id=”2849″ vid=”0″]

Een reactie plaatsen