kodi box

Ben je opzoek naar een Kodi box?
wist u dat er heel veel Kodi boxen te koop zijn? en waarschijnlijk zult u zich afvragen welk moet ik aanschaffen?

Dat is natuurlijk niet makkelijk wanneer je honderden verschillende kodi boxen te koop ziet. ik zal het voor u makkelijk maken daar u al opzoek bent naar het specifieke woord: Kodi box. Ik ga al stiekem vanuit dat het jou gaat om het kijken naar films en series. en wellicht ook IPTV (livetv) en uiteraard wil je niet betalen voor het kijken naar het nieuwste bioscoop films. of wil je je favoriete serie blijven volgen.

Misschien heb je een buurman of een kennis gezien die ook z’n kodi box heeft. Ik zal je gelijk een geheimpje verklappen, er zijn Kodi boxen vanaf 40 euro te koop tot paar honderd euro’s. Ze kunnen allemaal vrijwel hetzelfde en dat is content afspelen. Maar let op het is een MAAR.. LEES VERDER!!

kodi box wel of geen software ?

Zoals je nu weet kunnen alle Kodi boxen films en series afspelen, maar wat je wellicht niet wist is dat alle spelers die op de markt verkocht worden “leeg” zijn.
je zal waarschijnlijk nu denken wat hiermee bedoelt wordt.

Wat ik hiermee bedoel is dat geen enkel Kodi box voorzien zijn van software waarbij je films en series direct kun kijken, dat houd in dat wanneer je een Kodi box aanschaf dat je zelf software moet installeren.

En wanneer je niet zo handig bent met het installeren van software etc. Dan is dit vrij ingewikkeld. Bovendien vragen de software die geïnstalleerd moeten worden onderhoud en updates, dus mocht het toch lukken om de software te installeren dan moet je voortdurend de speler bijhouden van de laatste software.

Alles in een box met software en updates.

Wanneer je niet technisch bent, of geen zin heeft om voortdurend opzoek te willen gaan naar een werkend systeem, wat natuurlijk erg frustrerend kan zijn wanneer je na een lange werkdag eindelijk even een keer wilt ontspannen en een filmpje wilt kijken, maar uw speler functioneert niet omdat de speler moet geupdated worden. Dat is natuurlijk niet wat je wenst wanneer je een kodi box heb gekocht. Je wilt natuurlijk gewoon films en series blijven kijken zonder al die problemen.

Wie dit allemaal uit handen kan nemen is de easy2use box, welk voorzien is van Kodi. Dit is een geautomatiseerde box die alles update zonder dat u enig handelingen hoeft te verrichten.
Hierdoor kan je altijd ontspannen films en serie blijven kijken wat je van een box mag verwachten.

Wat kan de easy2use box allemaal?

De Easy2use box welk eigenlijk een kodi box is. Wat kan die allemaal en waarom zou ik die aanschaffen? Zoals je hebt gelezen is de Easy2use box de enige speler op de markt, welk voorzien is van een compleet software, waarbij je direct films en series kunt kijken. Daarnaast is de speler ook voorzien van Livetv oftewel IPTV.

De kodi box van Easy2use heeft maar liefst 3000 tv zenders onboard. Dit zie je nergens terug. Wanneer je opzoek bent naar een alleskunner dan ben je bij Easy2use op het juiste adres.

Wat kost deze alles in een box ?

in onderstaande tabel kan je zien wat de kosten zijn en hoeveel je kunt besparen.
ik zal gelijk een uitleg geven omtrent de kosten:
De box bedraagt 189,- dit is een eenmalige prijs die u kwijt bent. Wanneer je gebruik wilt maken van de 3000 zenders en het vip pakket die easy2use aanbied (met ultrahd films en films en series kijken op meerdere apparaten) dan betaalt u slechts 99 eur per jaar. Besparing is dan 344,40 per jaar wanneer u vergelijk met ziggo tv. (daarnaast is de Easy2use box veel uitgebreider dan maar welk concurrent dan ook. Zoals bijvoorbeeld het pakket van Ziggo zoals je kunt zien)

kodi box prijzen

Werkt de kodi box van Easy2use ook in het buitenland en wat heb ik allemaal nodig?

Jazeker, De kodi box van Easyuse werkt wereldwijd, de speler kent geen restricties. Dat betekend dat u wereldwijd kunt genieten van de speler zolang u maar een internet verbinding heb.
Maar ik heb alleen WIFI, werkt het dan ook? Jazeker, de speler werkt zowel via WIFI als met een internet kabel.
De speler is eenvoudig in gebruik en is plug en play aan te sluiten. Binnen 1 minuut kunt u al uw favoriete bioscoop films kijken. Of de nieuwste Game of thrones kijken. En uiteraard altijd de laatste aflevering. (vandaag in America is vandaag op de kodi box van Eeasy2use)

Ben jij een film liefhebber, of liever een sportfanaat. Of kijkt u liever buitenlandse tv kanalen? You name it. Alles is mogelijk met de kodi box van Easy2use.

[cta id=”2859″ vid=”0″]

 

Een reactie plaatsen