kodi installeren

Kodi installeren? Het werkt bij ons wel!

Je wilt kodi installeren, herken je onderstaande:

“Dit is iets wat wij als bedrijf niet voor je doen.” Dit is natuurlijk flauwekul. Bij Easy2use installaren wij WEL de plugins en de addons voor kodi. oftewel wij doen wel kodi installeren.


Onze mediaspeler is compleet voor geïnstalleerd. Bovendien wanneer jij een speciefieke addon wilt installeren hoef je alleen betreffende naam in het zoekveld in te voeren en daarna op installeren te drukken, en je gewenste programma is al geïnstalleerd. Hoe makkelijk is dat ?!

 

 

Voordelen van Kodi installeren vooraf.

Zoals je weet zijn de Kodi plugins / addons een heel opgave om te installeren, en kan erg vervelend zijn wanneer dit niet werkt.
Laat me raden dat je al bekend bent met foutmeldingen of scriptfout en je weet niet hoe dit op te lossen. Met de software van Easy2use is dat al verleden tijd!

Je zal je nu afvragen hoe dat mogelijk is, dit komt omdat achter  de schermen werken een team van specialisten, die het Kodi systeem in de gaten houd, waardoor jij als klant bij easy2use geen ingewikkelde installaties hoeft uit te voeren. Ons systeem werkt geheel automatisch. Dit betekend wanneer een plugin / addon niet meer functioneert deze direct gerepareerd wordt / vervangen wordt. Daarnaast hebben wij onze eigen platform waardoor jij als klant helemaal niet afhankelijk bent van een werkende addon. Denk bijvoorbeeld aan al die “sources” waar je op moeten wachten voordat je een film aanklikt, en dan maar hopen dat de link die jij hebt aangeklikt ook maar werkt, of in goede kwaliteit is. Met het systeem die wij aanbieden genaamd clickflix is dit echter verleden tijd. Dit systeem is valt onder vip klanten bij Eeasy2use en kan enkelt door klanten van Eeasy2use worden bekeken.

Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat er capaciteit problemen zijn, of het bekende “buffer” probleem binnen kodi. Dit zijn de grootste ergernissen binnen Kodi die u gegarandeerd niet zult ervaren binnen het Easy2use platform.

 

Liever geen Kodi ?

Wil je liever geen Kodi installeren en gebruiken, dan kan je ons gemakkelijke software direct op je smart tv installeren (app)  hierdoor heb je toegang tot meer dan 3000 iptv (livetv) zenders en de nieuwste films.

[cta id=”2849″ vid=”0″]

Een reactie plaatsen