Kodi Mediaspeler

Dan ben je bij Easy2use.tv aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de beste kodi media speler.
Met onze easy2use mediaspeler kun je gratis in de hoogste kwaliteit je favoriete films, series en sportwedstrijden kijken.

Mediaspeler van Easy2use.tv

Onze mediaspelers zijn voorzien van Kodi en volledig geïnstalleerd en simpel aan te sluiten. Binnen enkele minuten kun je genieten van alle mogelijkheden die het mediacenter biedt. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op onze producten, maar zelfs na 2 jaar zullen wij u blijven ondersteunen bij eventuele problemen met de kodi in nederland. Waarom zou u langer wachten als u nu al een Kodi mediaspeler direct op easy2use online kunt kopen? De voordelen van een Kodi-box:

  • Plug & Play
  • Eenmalige aanschaf
  • Gratis je favoriete films, series en sportwedstrijden
  • Uitstekende service en 2 jaar garantie
  • De nr. 1 op het gebied van plug&play mediaspelers

Met een media speler van Easy2use haal je het ultieme mediacenter in huis. Compatibel met elk videoformaat, gratis automatische updates, airplay en te bedienen met je smartphone of tablet.

 

Kodi mediaspeler inclusief iptv

Onze kodi mediaspeler zijn voorzien van iptv, dat betekend dat u toegang heeft tot meer dan 3000 premium tv zenders direct op uw eigen apparaat! Nooit meer te véél betalen voor dure tv zenders. Internationaal bruikbaar, zonder kabel of schotel. Eenmalige jaarlijkse aanschaf, geen abonnement. Geen contract of lang lopende verplichtingen! Wat wil je nog meer? Hoe easy is dat?

Direct een Kodi mediaspeler  aanschaffen?

Ben je overtuigd? Bestel dan direct één van onze media spelers. Vandaag besteld is morgen in huis en bij een aanschafwaarde vanaf €40,- betaal je geen verzendkosten. Voor vragen en informatie zijn wij van MA – DO via chat bereikbaar op onze website van 19:00 – 22:00 of via mail:
aanmelden@easy2use.tv

Onze mediaspelers zijn uitgerust met eenvoudig aan te sluiten en volledig plug&play. Kodi installeren is niet meer nodig.

Bestel hier de easy2use mediaspeler