Minix

opzoek naar een minix mediaspeler?

De minix speler is een mediaspeler die door de fabrikant niet meer ondersteund wordt, dit betekend wanneer een nieuwe versie van kodi gelanceerd wordt dat u risico loopt dat deze niet meer op uw minix zal functioneren. De minix x8h plus is hier een voorbeeld van, daar de android firmware maar tot android 4.4.2 toelaat, hierdoor functioneert alleen kodi 16. Kodi 16 is inmiddels al lang verouderd en werkt hierdoor vrijwel niets meer.

Welk speler wel kopen?

We raden u aan om de easy2use speler aan te schaffen en geen minix. Waarom? Wij bieden u een apparaat die niet beperkt is! Wat bedoelen wij hiermee?
Wat we hiermee bedoelen is dat wanneer een nieuwe versie van kodi gelanceerd wordt dat wij deze voor u automatisch laten bijwerken naar de nieuwste versie, u zult nu denken:
Ja maar dat kan ik toch zelf doen? Ja dat is mogelijk wanneer kodi comptiable is met de besturing systeem die op uw systeem zit. In de praktijk blijkt dat wanneer u een Minix speler aanschaft dat deze maximaal 1 tot maximaal 1.5 mee kan. (Let op: dit geldt alleen voor net gereleasde spelers) wanneer u speler aanschaf die al een tijd op de markt is loopt u grote risico dat deze speler achterhaald is en vrij snel niet meer te updaten is.

Waarom wel een easy2use speler kopen?

Dit komt omdat wij maken geen gebruik van Android. Zie hier klachten minix waar u kunt zien dat de fabrikant geen support levert! Wij maken daarom gebruik van een compleet ander besturing systeem die open source is. Deze besturingssysteem is volledig gefocust op kodi waardoor u als gebruiker volledig blijft profiteren van een systeem die stabiel blijft functioneren en velen jaren langer blijft functioneren ivm geen beperkingen in het door ontwikkelen van het software van uw speler. Daarom raden wij u aan om geen minix te kopen maar de Easy2use speler aan te schaffen. Bovendien is de Easy2use mediaspeler direct plug en play en heeft u toegang tot meer dan 150 livetv zenders.

minix niet aan te raden
Waarom geen minix speler kopen!
Wat levert Easy2use nog meer dan een Minix?

U krijgt niet alleen een mediaspeler geleverd die plug&play is, maar u krijgt tevens gratis software erbij geleverd waardoor u ook op al uw devices kunt kijken zoals:
Smartphone, tablet, smarttv, pc, laptop. U kunt hierdoor op meerdere apparaten tegelijk kijken. zie hier hoe makkelijk de software functioneert: