Smartiptv

Wil jij smartiptv gratis uitproberen met een volledige tv pakket van maar liefst 3000 zenders ? Dan ben je nu op het juiste adres.
Wellicht heb jij al rot gezocht naar een gratis test account met iptv via smartiptv ? dan is nu niet meer nodig. Ik zal u erbij helpen om dit binnen 24 uur te realiseren.

Met ons systeem bieden wij u volledige service waarbij u geen m3u hoeft te uploaden. Dit doen wij geheel voor u. U heeft hier totaal geen omkijken naar. Het enige wat u dient te doen om  7 dagen gratis test account te bemachtigen is het appje smartiptv te installeren op uw smartTV. Zodra u dit appje heeft geïnstalleerd, verstrekt u uw mac adres door via een formulier naar ons, zodat wij 3000 zenders voor u kunnen activeren. Daarnaast krijgt u ook VOD waarbij u ook films kunt kijken op uw smartTV.

Iptv smartiptv

Wellicht klinkt het moeilijk om het programma op uw tv te installeren, maar dat is het zeker niet! ik zal u in 4 stappen uitleggen hoe u dit kunt realiseren.
(zodra installatie gelukt is, ziet het er als volgt uit):

 

Het is goed mogelijk dat uw indeling er heel anders uit ziet, maar het gaat om het logo die u ziet: “smartiptv” zodra die geïnstalleerd is, svp deze openen! Hoe u deze kunt installeren volg onderstaande stappen:

stap 1: Ga aub eerst naar uw applicatie store toe.

2: Ga naar het zoek veld (vergroot glas) en voer het zoekwoord: smartiptv in
3: Zodra u het programma tevoorschijnt ziet, download de app ‘Smart IPTV’
4: Nadat u het appje heeft geinstalleerd en deze geopend heeft, dan ziet u een mac adres, zoals in de afbeelding hieronder weergegeven bij Mac ID.

smartiptv

Na een test aanvraag krijgt u binnen 24 uur een email bevestiging. Na deze mail is uw IPTV test account geactiveerd, restart het appje Smart IPTV app (bijvoorbeeld uw tv uit/aan te zetten & u kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

 

Hoe werkt het ?

Ben je benieuwd hoe makkelijk het werkt ? kijk dan onderstaande filmpje hoe makkelijk het werkt:

Wanneer u een Amazon Fire TV of wellicht een Samsung smartTv, Philips, Panasonic, LG of een Sony, Hisense of wellicht met een Android besturingssysteem?
Dan kunt u gebruik maken van ons test account om zodanig alle zenders te ontvangen zonder decoder/ontvanger.
Mocht het zo zijn dat je Smart IPTV app niet kunt vinden in uw aap store. dan is er ook een alternatief appje genaamd: SSIPTV of de IPTV Smarters Pro en de GSE Smart IPTV Pro.
Maar de voorkeur smartiptv, want dit is het systeem die wij eenvoudig voor u kunt activeren zonder dat u enig moeite hoeft te doen.

TIP:

Druk in de zenderlijst op de blauwe toets van uw afstandsbediening om group (land) te selecteren
Druk op de groene functie toets op uw afstandsbediening voor de EPG (TV Gids)

 

Wanneer het test account is verlopen en je wilt overgaan tot aankoop dan kunt u via deze link:
EasyTV bestellen!

2 gedachten over “Smartiptv”

  1. Goede morgen, kan ik in Spanje hier ook gebruik van maken?
    Ik ben hier 3 weken en daarna weer naar Nederland.
    Ik zou alles op mijn laptop willen installeren.

Een reactie plaatsen