X96 pro android software

Bent u op zoek naar software voor uw X96 pro Android mediaspeler?

X96 pro android
X96 pro android

Dan bent u bij easy2use.tv op het juiste adres, wij leveren software voor de X96 pro waarbij uw speler optimaal blijft functioneren en zonder problemen. En altijd de beste films en series beschikbaar op uw speler.
Niet alleen leveren wij software waarbij deze plug&play blijft, maar ook blijven wij uw speler updaten d.m.v. onze update systeem zodat deze stabiel en altijd blijft functioneren zonder problemen

X96 pro update systeem

Wat houd het update systeem in?
Dit houd in dat wanneer er nieuwe updates binnen kodi of een nieuwe besturing systeem van uw speler beschikbaar is, dat wij deze automatisch voor u updaten. Op die manier blijft uw speler altijd functioneren zonder zorgen, en kunt u als film liefhebber blijven genieten van uw X96 pro speler.
Ideaal als u geen technische kennis heeft of geen zin heeft om telkens uw speler te moeten updaten of zoeken naar nieuwe werkende plugins.

Meest voorkomende problemen bij het niet updaten van uw speler:
– Films, series spelen niet goed af, of helemaal niet
– ondertitels lopen niet synchroon of u kunt helemaal geen ondertitels vinden
– speler is traag of start helemaal niet meer op
– script error. (irritante foutmeldingen)

Films en series in zeer hoge kwaliteit op uw Mediaspeler

Jazeker, dat leest u goed! Wij maken niet alleen gebruik van de beste plugins, zodat u kunt blijven genieten van uw X96 pro speler.
wij maken ook gebruik van een eigen platform genaamd “Clickflix”
Met Clickflix kunnen wij kwaliteit bieden op uw x96 pro mediaspeler, hierdoor heeft u gegarandeerd Films en series in zeer hoge kwaliteit. Zodat u het beste uit uw mediaspeler kunt halen. Bovendien hebben wij vrijwel alle films en series NL ondertitels standaard in de film gezet zodat u niet hoeft te zoeken naar de juiste ondertitels.

Wat bied easy2use nog meer voor mij aan?

Wij leveren u naast een systeem ook een account waarbij u ook Films, series kunt aanvragen indien deze niet beschikbaar is op onze systeem.


U krijgt tevens een account waarbij u op al uw overige apparaten films, series + livetv kunt kijken. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke systeem. zie hier hoe makkelijk dit werkt:

Hoe kan ik dit systeem uitproberen?

Ga als volgt ter werk om uw X96 pro te voorzien van dit geweldige systeem:
Ga naar:
Registreren en maak een account aan voor slechts 9,95 voor 30 dagen, zonder verplichtingen. Na de 30 dagen kunt u beslissen of voor nog een maand uw account verlengt of u kunt ervoor kiezen om uw account voor een jaar te verlengen.
Na aanschaf kunt u dit systeem zeer gemakkelijk op uw X96 pro mediaspeler installeren